Din försäkring räddar djurs liv

När du tecknar en djurförsäkring köper du ett skydd mot oväntade händelser som kräver veterinärvård. Med en försäkring slipper du stå för hela kostnaden själv. Djurförsäkringar bygger på att många djurägare sparar pengar tillsammans för att den som har otur ska ha råd att hjälpa sitt djur. Det innebär att även om just du har tur och inte behöver besöka veterinären, så finns det någon annan som har nytta av de pengar som du har betalat in till oss.

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt bolag. Det innebär att vi inte har ett vinstintresse från någon utomstående. Runt 75 procent av pengarna som betalas in till oss ges direkt tillbaka till våra kunder och deras djur. Resterande går till att betala löner för de som hjälper dig i dina ärenden, administrera försäkringarna samt till den buffert som Finansinspektionen kräver att vi som försäkringsbolag har. Till skillnad från andra försäkringsbolag är vi dessutom helt fristående och helt fokuserade på djur. Pengarna kan inte flyttas för att betala andra typer av försäkringar.

Vi på Sveland Djurförsäkringar utgör tillsammans en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Därför arbetar vi även med att göra livet bättre för djur som inte har turen att vara en älskad familjemedlem, att öka djurens status i samhället och att driva forskningen om djurs sjukdomar och hälsa framåt. Läs gärna mer om vårt samhällsengagemang och om vilka organisationer som vi stöttar.

Så när du har en försäkring hos oss kan vi tillsammans hjälpa varandra, dela med oss av kunskap och bidra till djurs hälsa och välmående. Din försäkring hjälper inte bara ditt djur och din plånbok, utan ger också andra djurägare möjligheten att ge sina älsklingar ett långt och friskt liv. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00