2288 Djurens vårdguide

Det är lätt att gå vilse bland symtom-googlingar, självutnämnda experter och forumstips. Räcker det med ett digitalt veterinärbesök eller krävs akutvård och i så fall var? En omväg i veterinärsdjungeln kan kosta både tid och pengar – men framför allt kan det orsaka extra oro för dig och onödigt lidande för ditt djur. Det är där 2288 Djurens vårdguide kommer in i bilden; genom professionell bedömning av din situation hänvisar 2288 vidare till den sortens vård som är bäst för ditt djurs specifika tillstånd. Som kund hos Sveland får du kostnadsfria samtal till 2288.

Vad kan 2288 hjälpa mig med?
2288 Djurens vårdguide erbjuder oberoende rådgivning till dig som har frågor om katt eller hund. När du ringer 2288 Djurens vårdguide får du prata med en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare som svarar på frågor, samt hjälper dig att ta kontakt med den vård som är bäst för just ditt djurs aktuella situation. Kanske räcker det med ett digitalt veterinärbesök? Då är det onödigt att du åker in till en fysisk klinik. Kanske behövs en speciell sorts utrustning som din vanliga veterinär inte har? Då är det bättre att du åker direkt till en större klinik. 2288 Djurens vårdguide hjälper dig att hitta rätt vård, vid rätt tid, till rätt pris.

Hur funkar det?
2288 Djurens vårdguide är öppet 8-20 helgfria vardagar och nås genom telefonnumret 90228. Du behöver inte registrera dig utan uppger bara SVELAND som försäkringsbolag, samt ditt försäkringsnummer alternativt personnumret till personen som står på djurets försäkring. Samtalet är helt kostnadsfritt för dig som är försäkrad hos Sveland.

Gör så här:
1. Ring telefonnummer 90228.
2. Ange SVELAND som ditt försäkringsbolag.
3. Ange ditt försäkringsnummer alternativt personnumret till personen som står på djurets försäkring.
4. Få oberoende rådgivning av en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare.

Vill du registrera fler personnummer på samma djur, så att ni kan vara flera som använder 2288 eller FirstVet för djuret, krävs det att du som står som försäkringstagare skapar ett konto hos FirstVet. Därefter kan du lägga till fler personnummer.

Läs mer på 2288:s hemsida


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00