Svelands Vårdguide

Det är lätt att gå vilse bland symtom-googlingar, självutnämnda experter och forumstips. Räcker det med ett digitalt veterinärbesök eller krävs akutvård och i så fall var? En omväg i veterinärsdjungeln kan kosta både tid och pengar – men framför allt kan det orsaka extra oro för dig och onödigt lidande för ditt djur. Det är där Svelands Vårdguide kommer in i bilden; genom professionell bedömning av din situation hänvisar Svelands Vårdguide vidare till den sortens vård som är bäst för ditt djurs specifika tillstånd. Våra kunder har fria samtal till Svelands Vårdguide. 

Vad kan Svelands Vårdguide hjälpa mig med?
Svelands Vårdguide erbjuder oberoende rådgivning till dig som har frågor om katt, hund eller smådjur. När du ringer Svelands Vårdguide får du prata med en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare som svarar på frågor, samt hjälper dig med att ta fram en lista på vilka vårdgivare du kan ta kontakt med som är bäst för ditt djurs aktuella situation. 

Kanske räcker det med ett digitalt veterinärbesök? Då är det onödigt att du åker in till en fysisk klinik. Kanske behövs en speciell sorts utrustning som din vanliga veterinär inte har? Då är det bättre att du åker direkt till en större klinik. Svelands Vårdguide hjälper dig att hitta rätt vård, vid rätt tid, till rätt pris.

Hur funkar det?
Svelands Vårdguide är öppet 8-20 helgfria vardagar och nås genom telefonnumret 046-276 92 90. Du behöver inte registrera dig utan uppger bara ditt försäkringsnummer alternativt personnumret till personen som står på djurets försäkring. Som kund hos Sveland har du fria samtal till Svelands Vårdguide.

Gör så här:
1. Ring telefonnummer 046-276 92 90.
2. Ange ditt försäkringsnummer alternativt personnumret till personen som står på djurets försäkring.
3. Få oberoende rådgivning av en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare.

Vill du registrera fler personnummer på samma djur, så att ni kan vara flera som använder Svelands Vårdguide eller FirstVet för djuret, krävs det att du som står som försäkringstagare skapar ett konto hos FirstVet. Därefter kan du lägga till fler personnummer.

Svelands Vårdguide är ett samarbete med 2288 Djurens Vårdguide. Besök hemsidan här.


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00