Anmäl autogiro

Betala din försäkring via autogiro – anmäl snabbast via din internetbank
På din banks webbplats finns mer information om hur du går tillväga. Kom ihåg att ange vilket betalningsintervall du vill ha, annars väljs månadsvis betalning automatiskt.

Du kan även skicka en anmälan via anmälningsformuläret nedan. Du behöver då ha tillgång till BankID.

Betala hela försäkringskostnaden på en gång eller dela upp den
Du kan antingen välja att betala din försäkring via autogiro en gång om året eller att dela upp den. Om du väljer att betala per månad, kvartal eller halvår tillkommer en avgift.

Avgiften är:

  • 2 % av försäkringskostnaden vid halvårsvis betalning
  • 2,5 % av försäkringskostnaden vid kvartalsvis betalning
  • 3 % av försäkringskostnaden vid månadsvis betalning

Dragningen sker den 28:e varje månad, är det helg eller röd dag dras det natten till nästkommande vardag. Detta datum går inte att ändra.

Observera - högre dragning första månaden
Vid den första betalningen via autogiro kan det dras pengar för mer än en månad. Det beror på att försäkringen betalas i förskott och att det kan ta tid efter att försäkringen tecknats innan medgivandet för autogiro har kommit in till oss och blivit godkänt. Anmäl därför autogiro så snart som möjligt och var beredd på en högre dragning den första gången.

Exempel: Försäkringen tecknas den 1 mars. Första dragningen görs den 28 mars, och då dras premie för perioden 1 mars t.o.m. 30 april vilket resulterar i två månaders premie.

Om du inte har internetbank eller BankID
Vänligen kontakta oss på 046-276 92 00.

För att kunna läsa villkor och krav för autogiro krävs det att du har gratisprogrammet Adobe Reader installerat. Adobe Reader hittar du gratis här.


Anmäl dig digitalt

Villkor och krav autogiro

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Ring vår Uppfödarhotline!

046-276 92 00

Vanliga frågor & svar