Det hållbara djurförsäkringsbolaget

Nu tar vi ett mer strukturerat arbete kring hållbarhet, vilket innebär ett nytt helhetsgrepp om alla delar av hållbarhetsområdet. Christine Ehrlander är ny hållbarhetschef på Sveland och menar att alla, både företag och privatpersoner, behöver hjälpas åt med omställningen till ett mer hållbart samhälle.

 – Sveland djurförsäkringar har jobbat med hållbarhet på olika sätt under lång tid. Det gäller allt från personalpolitik till vårt engagemang för djur. Det faktum att vi ägs av våra kunder och att det därmed inte finns någon utomstående som kräver en viss vinstnivå ger en långsiktig hållbarhet i bolaget, säger Christine Ehrlander, Hållbarhetschef på Sveland Djurförsäkringar.

I den nya rollen som hållbarhetschef kommer Christine Ehrlander att samordna hållbarhetsarbetet som ska genomsyra alla delar av verksamheten. Rollen innefattar också en rådgivande funktion där Christine fungerar som Svelands hållbarhetsexpert.

– Vårt mål är att hållbarhet ska gå som en röd tråd genom hela företaget, säger hon.

Att hjälpa djurägare så att deras djur kan leva tryggt, vara friska och må bra genom hela livet är en viktig del i hållbarhetsarbetet på Sveland. 

– Att bidra till kunskap om hållbart djurägande tror vi kommer ge djurägare ökade möjligheter till ett långt och härligt liv tillsammans med sina djur, säger Christine.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här 

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00