Jobba hos oss

Vill du arbeta på Sveland Djurförsäkringar? Som medarbetare hos oss får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team med brinnande djurintresse. På kontoret arbetar cirka 70 personer och mer än 30 hundar.

Sveland Djurförsäkringar är något mer än bara ett försäkringsbolag. Vi utgör tillsammans en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans kan vi hjälpa varandra, dela med oss av kunskap och bidra till djurs välmående.

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team med brinnande djurintresse i en utvecklande miljö.

Våra medarbetare
Vi är ett 70-tal medarbetare som arbetar med kund- och skadeservice, försäkringsrådgivning, ekonomi och administration samt kommunikation och marknadsföring. Vårt huvudkontor ligger i Lund, på samma ort som bolaget grundades 1911. På kontoret finns också ett 30-tal hundar som följer med sin matte eller husse till jobbet, de dagar de inte jobbar hemifrån. 

Runt om i Sverige arbetar våra kunniga ombud med rådgivning och försäljning av våra djurförsäkringar.

Skicka in din ansökan till oss!
Vill du arbeta med oss på Sveland Djurförsäkringar? Skicka gärna din ansökan samt CV genom att klicka på länken nedan.

Skicka in din intresseanmälan till oss!
Vill du arbeta med oss på Sveland Djurförsäkringar, men hittar ingen passande tjänst för tillfället? Registrera ditt intresse via Intresseanmälan nedan.


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00