Hur man väljer den bästa djurförsäkringen för sin katt

Att välja den bästa djurförsäkringen för sin katt kan vara en utmaning. Som kattägare vill du ha ett omfattande skydd mot höga veterinärvårdskostnader, om din katt skulle bli sjuk eller skadad. Här är några faktorer att tänka på när du väljer en djurförsäkring för din katt och hur Sveland kan hjälpa till.

Täckning

Täckning är en av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en djurförsäkring för din katt. Det är viktigt att du ser till att försäkringen lever upp till dina förväntningar, genom att läs igenom försäkringens villkor. Svelands kattförsäkringar kan täcka allt från behandling av sjukdomar, olycksfall och tandsjukdomar, till skador och operationer.

Kostnad

Kostnaden för djurförsäkringar kan variera beroende på försäkringsbolag och täckningsalternativ. Hos Sveland kan du skräddarsy försäkringen för att passa din budget och behov. Du kan välja mellan flera olika försäkrings- och ersättningsnivåer för att hitta den bästa lösningen för din katt. Du kan även själv påverka din premie genom att justera din självrisk.

Kundnöjdhet och kundservice

Att läsa recensioner och rekommendationer från andra kattägare kan också vara en bra indikator på vilken försäkring som är den bästa för din katt. Sveland har varit en pålitlig och ansedd försäkringsleverantör i över 100 år, och våra djurförsäkringar har blivit mycket populära hos kattägare i hela Sverige. Dessutom har vi en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar. Sveland har ett starkt rykte och har erhållit höga betyg från våra kunder, vilket gör oss till en pålitlig och säker försäkringsgivare för din katt.

Andra fördelar med Svelands kattförsäkringar

Utöver en skräddarsydd försäkring, erbjuder Sveland också andra fördelar för kattägare:

  • Sveland Djurförsäkringar är Sveriges enda kundägda försäkringsbolag som enbart fokuserar på djur. Vi har inget vinstintresse från någon utomstående. Inga aktieägare eller riskkapitalister tjänar pengar på ditt djurs försäkring.
  • Veterinärvårdsersättning och självrisk efter dina behov
  • Snabb och kompetent experthjälp från vår kundservice
  • Hög kundnöjdhet – 9 av 10 i snittbetyg
  • Fria samtal till FirstVet och Svelands Vårdguide
  • Rabatt vid skadefrihet
  • Ersättning för TR (Forl) upp till 6 000 kr
  • Maxat din veterinärvårdsersättning? Boosta med ytterligare 20 000 kronor i veterinärvårdsersättning till nya skador. Kontakta oss för att använda Sveland Boost
  • Kostnadsfria utbildande webbinar

Sammanfattningsvis är det viktigt att ta hänsyn till täckning, kostnad, kundnöjdhet och kundservice när man väljer den bästa djurförsäkringen för sin katt. Svelands kattförsäkringar ger dig möjlighet att skräddarsy en försäkring som passar dina behov och budget, samtidigt som du får tillgång till personlig kontakt genom Svelands kundservice och ombud, tillsammans med andra fördelar.

Hos Sveland kan du också känna dig trygg med vårt engagemang för djurvälfärd och hållbarhet. Vi samarbetar med flera organisationer och projekt som arbetar för att förbättra djurens livsvillkor.

Klicka här för att läsa mer om våra försäkringar eller kontakta kundtjänst för mer information och rådgivning om hur du kan välja den bästa djurförsäkringen för din katt.

Läs villkoren för fullständig information om respektive försäkring.

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Intressant för dig

Kattförsäkring Olycksfall