FirstVet – träffa en veterinär online

FirstVet är ett trygg tjänst för de gånger du är osäker på om besöket på veterinärkliniken behövs, vid icke-akuta besvär, beteendefrågor eller om du snabbt behöver komma i kontakt med en veterinär. Sveland Djurförsäkringar erbjuder dig som hund-, katt-, smådjurs- och hästägare fria besök hos FirstVet – veterinärkliniken på nätet. Du träffar veterinären genom ett videosamtal i din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

De fria besöken gäller vid symptom/skada/sjukdom som omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du som kund för direkt av FirstVet. Exempel på besök som inte ingår i försäkringspremien är beteenderådgivning, kostrådgivning eller förskrivning av receptbelagda fästingmedel.

Registrera dig och ditt djur idag    
Registrera dig och ditt djur redan idag på FirstVet.com eller ladda ner FirstVets app för iOS eller Android. Logga in och registrera ditt djur nu så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, mobiltelefon eller surfplatta med uppkoppling.

När du bokar ett besök anger du Sveland som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så ingår besöket i försäkringspremien.

Öppettider:   
06:00 - 02:00 Alla dagar, året om.

Om FirstVet
FirstVet är en digital veterinärtjänst som gör att du kan besöka en veterinär online var du än befinner dig. På så sätt kan du snabbt och billigt få hjälp med en första bedömning av ditt djurs vårdbehov och behandlingsförslag, men även få remiss till specialist. Har du frågor eller behöver hjälp, ring FirstVets kundtjänst på 010 - 206 70 66.


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00