Välkommen till Svelands webbinarmånad!

Vi på Sveland Djurförsäkringar är glada att kunna bjuda in dig till vår webbinarmånad under april! Ta del av fem spännande webbinar med fokus på våra älskade hundar, hästar och katter – allt med syfte att hjälpa dig som kund att förstå och ta hand om dina fyrbenta vänner på bästa sätt.

Anmäl dig kostnadsfritt redan idag, för att få tillgång till kunskap, möjligheten att ställa frågor direkt till våra experter och även kunna ge feedback och önska teman för framtida webbinar.

9 april

Resan mot toppen
med Jamila Berg

Går det att tävla på elitnivå utan att åsidosätta hästens välfärd? Självklart!
I detta webbinar berättar Jamila Berg om resan mot framgång och hur hon ser på framtiden. Få en unik inblick i en framgångsrik ryttares med- och motgångar, hur man gör för att se varje hästs individuella behov och hur man kan nå toppen på hästens villkor.

Jamila Berg är tävlingsryttare, företagare och Svelandprofil. Hon har ett flertal SM-, NM- och VM-placeringar i olika grenar inom islandshäst och bedriver ett försäljning- och träningsstall.
Anmäl dig till webbinaret "Jamila Berg – Resan mot toppen” redan idag för att få ta del av tankar och erfarenhet från en etablerad tävlingsryttare som har hästens bästa i fokus!

Anmäl dig kostnadsfritt här!

 

11 april

Berikning och aktivering, del 2
med Emma Almquist

Vill du lära dig mer om hur du kan berika din hunds liv?

I detta webbinar, som leds av etolog Emma Almquist, kommer vi att fortsätta utforska hur vi kan skapa en stimulerande och givande miljö för våra hundar. Vi kommer titta på fler exempel på olika aktiviteter, leksaker och miljöer som kan hjälpa dig att tillgodose din hunds behov av mental och fysisk stimulans. Detta webbinar är en uppföljning på höstens webbinar med samma tema, men du måste inte ha sett det första för att uppskatta uppföljaren.

Lär dig att förstå och utnyttja hundens naturliga instinkter, för att få en balanserad och nöjd hund!

Anmäl dig kostnadsfritt här!

 

16 april

Grunden för inlärning – från valp till vuxen
med Anna Lindelöf

Vill du lära dig mer om hur du skapar en trygg grund för inlärning, för dig och din hund? Då är detta ett webbinar för dig!

Redan när hunden är valp är det viktigt att vi bygger upp en stadig grund för inlärning, varesig hunden ska gå fint i kopplet eller bli en framtida tävlingshund. Under webbinaret kommer vi prata om relation, kommunikation, koncentration samt hundens fysiska förmåga och hur förberedande lekövningar kan ge dig fördelar i framtiden.

Svelands profil Anna Lindelöf har tävlat i ett flertal SM i de olika bruksgrenarna och har i sin högsta placering vunnit Rapporthunds-gruppen samt en andra plats i Skyddhundsgruppen. Anna har också representerat Sverige med sina olika hundar på VM, och NM-nivå med ett NM-GULD i skddhundsgruppen som bästa placering. Anna tränar IPG med sina nuvarande hundar och har kvalificerat sig till 2 st VM i IPG med sin mallehane Fräck.

Anmäl dig kostnadsfritt här!

 

17 april

Att skaffa katt
med Emma Almquist

Funderar du på att skaffa katt?

Tänk att ha en varm, spinnande boll i knäet för att en stund senare skratta åt kattens roliga hyss och tokiga idéer. Katter är fantastiska djur och familjemedlemmar, så det är inte konstigt att du funderar på att dela ditt liv med en! Men bakom bilden av katten som enkel och självständig finns ett komplext djur. Om du är förberedd och anpassar ditt hem till kattens behov ökar chansen att kattägandet blir precis så härligt som du föreställer dig. Häng med på ett matnyttigt webbinar med Svelands profil, etologen Emma Almquist.

Anmäl dig kostnadsfritt här!

 

25 april

Hunden fyller 1 – skulle den inte vara vuxen nu?
med Emma Almquist

Det är en evighet sedan hunden var en fluffig liten boll som verkade tycka att du var det enda viktiga på jorden. Eller, i alla fall känns det som en evighet sedan! Så vad gör man egentligen när unghunden har ett konstant lock för öronen och minne som en guldfisk? Svelands profil, etolog och hundinstruktör Emma Almquist, ger sina bästa råd för att leva i harmoni med en unghund som är långt ifrån vuxen.

Anmäl dig kostnadsfritt här!

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00