Vinn ett års försäkringspremie!

Skit också!

Att plocka upp efter sin hund är självklart för de flesta, men ändå syns bajshögar ofta på trottoarer, i parker och på lekplatser. Ibland har högarna istället antagit formen av en sko som tillhör en, förmodligen, ganska irriterad människa. Dessutom kan hundbajs smitta djur med olika sjukdomar som parvovirus och magsjuka.

Vi på Sveland Djurförsäkringar vill bidra till att skapa en ren och hälsosam offentlig miljö för alla att vistas i, därför stödjer vi Tikspac och deras initiativ att sätta ut stationer där hundägare gratis får ta 100 % biologiskt nedbrytbara och miljövänliga hundbajspåsar.

 

Tävla och vinn ett års försäkring till din bästa vän!

Att försäkra din hund betyder att du får hjälp med att betala veterinärvård om din hund blir sjuk eller skadas. Vi på Sveland Djurförsäkringar älskar djur och vill att alla djur ska få vård när de behöver. En försäkring gör detta möjligt och innebär en stor trygghet för dig och din kompis. Därför kommer vi att utse en ny vinnare varje månad fram till juli som får ett års gratis hundförsäkring hos oss.

För att delta i tävlingen svarar du på tre frågor, alla svar går att hitta här på vår webbplats. Därefter vill vi att du ger ditt bästa tips på hur du tycker att man kan motivera människor till att plocka upp efter sina hundar.

Tack för att du deltar och lycka till!


Tävla och vinn

Var har Sveland Djurförsäkringar sitt huvudkontor?
Vilken är vår mest populära hundförsäkring?
Vilket år startade Sveland Djurförsäkringar?

Kontakta oss om du har några frågor!

046-276 92 00