Skyrup CC

Tillsammans med Skyrup Country Club vill vi bidra till utvecklingen av hästhoppning genom skapandet av en internationell arena. Skyrup Country Club ligger utanför Hässleholm i nordöstra Skåne och är en professionell tävlings- och träningsanläggning.

I Skyrup utanför Hässleholm finns Sveland Arena. Anläggningen ägs av Anna Wemlerth och erbjuder ridbanor av internationella mått med modernt underlag, en hinderpark av toppklass, terränghinder och klätterträning precis intill husknuten. Utöver deras Camps arrangerar de bland annat elittävlingar i hoppning, konferenser, clinics och helgkurser.

Genom samarbetet vill vi bidra till skapandet av en internationell arena, för att stödja utvecklingen inom hästhoppning.

Läs mer på Skyrup Country Clubs hemsida

 

Vinn en biljett till Skyrup Country Clubs ridläger i sommar!

Skyrup Country Club erbjuder utvecklande träningsläger för ambitiösa hoppryttare med egna hästar eller ponnys. Nu kan du vinna ett ridläger i ledning av den erfarna hopptränaren Anna Wemlerth – till ett värde upp till 5 800 kronor!

Ridlägret innehåller 8 träningspass varvat med teori, fyspass, god mat, fartfyllda fritidsaktiviteter och härlig gemenskap i fantastisk miljö! Du kan välja mellan Jump Camp B eller Jump Camp C som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Så här tävlar du! 
Lägg upp en bild på din häst eller ponny i kommentarsfältet och motivera varför just du ska vinna!

Utlottningen sker på fredag den 13 april och presenteras på vår Facebook! 

 

Jump Camp B - Välj mellan 14 juni-19 juni eller 28 juni-3 juni.

För hoppekipage som tävlar lätt C till och med lätt A på ponny & häst, med ambitioner att avancera. 8 träningspass (även derby, för mod & motivation) i ledning av erfarna och auktoriserade hopptränaren Anna Wemlert varvat med teori, fyspass, god mat, fartfyllda fritidsaktiviteter och härlig gemenskap i en fantastisk miljö.

Jump Camp C - Välj mellan 5-10 juni eller 2-7 augusti. 

För motiverade ekipage med erfarenhet från klubbhoppning till och med lätt C. Vi individanpassar och utvecklas genom tydliga målbilder och glatt humör. Camp C är även lämpligt för de lite yngre hästarna som skall få en bra grund att stå på. 8 träningspass för auktoriserad tränare varvat med teori, fartfyllda fritidsaktiviteter, god mat och härlig gemenskap i en helt fantastisk miljö. 

 

 

 

 

 


Kontakta oss om du har några frågor

0451-38 30 00

Intressant för dig

Häst Favorit

Veterinärvård upp till 150 000 kr

Marknadens längsta självriskperiod

Inget särskilt ersättningstak för hältor & rörelsestörningar