FirstVet

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Sveland Djurförsäkringar erbjuder dig som hund-, katt-, smådjurs- och hästägare tre kostnadsfria besök per år hos FirstVet – veterinärkliniken på nätet. Du träffar veterinären genom ett videosamtal i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Få råd, behandling eller remiss till din lokala veterinär vid behov.

Uppdaterad information 2020-05-26
Vi befinner oss just nu i en exceptionell situation där många människor har svårt att ta sitt djur till veterinären på grund av rädsla eller risk för smittspridning. Nu måste vi alla hjälpas åt och ta hand om varandra.

Vi som kundägt bolag känner ett stort ansvar mot både våra två- och fyrbenta kunder. Som kund hos Sveland Djurförsäkringar har du alltid tre kostnadsfria samtal till FirstVet varje år (gäller per försäkrat djur), men nu öppnar vi upp så att alla våra kunder får obegränsat med fria samtal. Gäller fram till 2020-08-31. 

Besöken gäller vid symptom/skada/sjukdom som omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du som kund för direkt av FirstVet. Exempel på icke kostnadsfria besök är beteenderådgivning, kostrådgivning eller förskrivning av receptbelagda fästingmedel.

Registrera dig och ditt djur idag    
Registrera dig och ditt djur redan idag på FirstVet.com eller ladda ner FirstVets app för iOS eller Android. Logga in och registrera ditt djur nu så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, mobiltelefon eller surfplatta med uppkoppling.

När du bokar ett besök anger du Sveland som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting.

Öppettider:   
07.00-24.00 Alla dagar, året om.

Om FirstVet
FirstVet är en digital veterinärtjänst som gör att du kan besöka en veterinär online var du än befinner dig. På så sätt kan du snabbt och billigt få hjälp med en första bedömning av ditt djurs vårdbehov och behandlingsförslag, men även få remiss till specialist. Har du frågor eller behöver hjälp, ring FirstVets kundtjänst på 010 - 206 70 66.