FirstVet

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Sveland Djurförsäkringar erbjuder dig som hund-, katt-, smådjurs- och hästägare tre kostnadsfria besök per år hos FirstVet – veterinärkliniken på nätet. Du träffar veterinären genom ett videosamtal i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Få råd, behandling eller remiss till din lokala veterinär vid behov.

Som kund hos Sveland Djurförsäkringar får du tre kostnadsfria besök hos FirstVet varje år (gäller per kund).

Besöken gäller vid symptom/skada/sjukdom som omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du som kund för direkt av FirstVet. Exempel på icke kostnadsfria besök är beteenderådgivning, kostrådgivning eller förskrivning av receptbelagda fästingmedel.

Registrera dig och ditt djur idag    

Registrera dig och ditt djur redan idag på FirstVet.com eller ladda ner FirstVets app för iOS eller Android. Logga in och registrera ditt djur nu så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, mobiltelefon eller surfplatta med uppkoppling.

När du bokar ett besök anger du Sveland som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting.

Öppettider:    

07.00-24.00 Alla dagar, året om.

Om FirstVet

FirstVet är en digital veterinärtjänst som gör att du kan besöka en veterinär online var du än befinner dig. På så sätt kan du snabbt och billigt få hjälp med en första bedömning av ditt djurs vårdbehov och behandlingsförslag, men även få remiss till specialist. Har du frågor eller behöver hjälp, ring FirstVets kundtjänst på 010 - 206 70 66.