FirstVet

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Sveland Djurförsäkringar erbjuder dig som hund-, katt-, smådjurs- och hästägare tre kostnadsfria besök per år hos FirstVet – veterinärkliniken på nätet.

Som kund hos Sveland Djurförsäkringar får du tre kostnadsfria besök hos FirstVet varje år (gäller per kund).

Besöken gäller vid symptom/skada/sjukdom som omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du som kund för direkt av FirstVet. Exempel på icke kostnadsfria besök är beteenderådgivning, kostrådgivning eller förskrivning av receptbelagda fästingmedel.

Registrera dig idag    

Registrera dig redan idag på FirstVet.com eller genom att ladda ner FirstVets app för iOS eller Android. Skapa ett konto och registrera ditt djur nu så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, telefon eller surfplatta med uppkoppling.

När du bokar ett besök anger du Sveland som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting.

Öppettider:    

Vardagar 06:00 – 24:00    

Helger & helgdagar 09:00 – 18:00

Om FirstVet

FirstVet är en digital veterinärklinik som gör att du kan besöka en veterinär över nätet var du än befinner dig. På så sätt kan du snabbt och billigt få hjälp med en första bedömning av ditt djurs vårdbehov men även få remiss till specialist.