Samarbeten

Våra samarbetspartners är viktiga för oss på Sveland Djurförsäkringar. Samarbetena gör att vi kan ge våra kunder mervärden så som kunskapsutbyten, lärorika och roliga evenemang, tävlingar och rabatter.

Samarbetena ger oss också möjlighet att nå nya kunder och ju fler vi är desto lättare är det att hålla premierna på en rimlig nivå. Våra försäkringar förmedlas bland annat av Gjensidige, Lärarförsäkringar, Trygg-Hansa, Varsam, Granngården och ZooGiganten.

Vi brinner för djurs hälsa och välmående, därför stöder vi bland annat VOOV, Solgläntans katthem och Djurhemmet Tassebo.

Vi har även ett samarbete med FirstVet – Sveriges första digitala veterinärklinik. Via videomöten finns deras veterinärer snabbt tillgängliga när du behöver hjälp, råd eller vill remitteras till rätt veterinär. Rådgivningen kan ersättas av djurets försäkring.

Sponsring- och samarbetsförfrågningar
Är du intresserad av att samarbeta med oss eller vill du att vi ska sponsra ett event? Nedan hittar du kontaktuppgifter till kontaktpersoner för respektive affärsområde. 


Affärsområde häst
Syd: Ulrika Tågerup ulrika.tagerup@sveland.se
Väst/Öst: Margareta Ahlvar-Nordström margareta.ahlvar-nordstrom@sveland.se
Mitt/Norr: Tina Junaeus tina.junaeus@sveland.se


Affärsområde sällskapsdjur 
Hela Sverige: Anna Nyström anna.nystrom@sveland.se