Samarbeten

Våra samarbetspartners är viktiga för oss på Sveland Djurförsäkringar. Samarbeten gör att vi kan ge våra kunder mervärden så som kunskapsutbyten, lärorika och roliga evenemang, tävlingar och rabatter.

Samarbetena ger oss också möjlighet att nå nya kunder och ju fler vi är desto lättare är det att hålla premierna på en rimlig nivå. Vi samarbetar bland annat med Lärarförsäkringar, ZooGiganten och Gjensidige.

Vi brinner för djurs hälsa och välmående, därför stöder vi bland annat VOOV, Solgläntans katthem och Djurhemmet Tassebo.

Vi har även ett samarbete med 2288 Djurens Vårdguide i form av Svelands Vårdguide (2288 under vår flagg). Svelands Vårdguide erbjuder oberoende rådgivning till dig som har frågor om katt, hund, häst eller smådjur. När du ringer in görs en professionell bedömning av en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare om du kan vårda ditt djur själv, om du ska kontakta en veterinär digitalt via FirstVet eller om du behöver besöka en djurklinik. 

Vi samarbetar även med 
FirstVet – världens första digitala veterinärklinik. Via videomöten finns deras veterinärer snabbt tillgängliga när du behöver hjälp, råd eller vill remitteras till rätt veterinär. Våra kunder får kostnadsfria samtal till både Svelands Vårdguide och FirstVet. 

Sponsring- och samarbetsförfrågningar
Är du intresserad av att samarbeta med oss eller vill du att vi ska sponsra ett event?
Fyll i vårt formulär. 


Häst
Syd: Ulrika Tågerup ulrika.tagerup@sveland.se
Lottis Levin lottis.levin@sveland.se 
Väst/Öst: Margareta Ahlvar-Nordström margareta.ahlvar-nordstrom@sveland.se
Mitt/Norr: Tina Junaeus tina.junaeus@sveland.se
Hela Sverige: Caroline Johansson caroline.johansson@sveland.se

Sällskapsdjur 
Hela Sverige: Caroline Johansson caroline.johansson@sveland.se


Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00