Samarbeten

Våra samarbetspartners är viktiga för oss på Sveland Djurförsäkringar. Samarbetena gör att vi kan ge våra kunder mervärden så som kunskapsutbyten, lärorika och roliga evenemang, tävlingar och rabatter.

Samarbetena ger oss också möjlighet att nå nya kunder och ju fler vi är desto lättare är det att hålla premierna på en rimlig nivå. Våra försäkringar förmedlas bland annat av Trygg-Hansa, PRO och ZooGiganten.

Vi brinner för djurs hälsa och välmående, därför stöder vi bland annat Forska Utan Djurförsök, Solgläntans katthem och Djurhemmet Tassebo.

Vi har även ett samarbete med FirstVet – Sveriges första digitala veterinärklinik. Via videomöten finns deras veterinärer snabbt tillgängliga när du behöver hjälp, råd eller vill remitteras till rätt veterinär. Rådgivningen kan ersättas av djurets försäkring.

Tillsammans med JumpClub vill vi inspirera ungdomar i hoppsporten. De senaste åren har förstapriset i Sveland Cup varit en utbildningshelg på JumpClub där Sylve Söderstrand och Lotta Björe håller i träningar, föreläsningar och clinics.

 

Intresserad av ett samarbete med oss?

Vi är alltid öppna för fler förslag på samarbeten så kontakta gärna Anna Nyström om just din förening eller organisation är intresserad: anna.nystrom@sveland.se