Försäkringssäljare

 

Vill du arbeta på ett företag som bidrar till ett hållbart djurägande genom att ge våra kunder den bästa servicen och expertisen inom djurförsäkringar? Då är det kanske dig vi söker. Sveland söker nu en försäkringssäljare till sin säljavdelning i Lund med stort engagemang och kunskap om sällskapsdjur (hund, katt och smådjur).

Du kommer att vara en del av en avdelning där flera och varierande arbetsuppgifter ingår såsom att ge kunder rätt försäkringsrådgivning per telefon, ge befintliga kunder service och support, kontakta kunder för retention och administrativa uppgifter som ingår i avdelningens arbete.
Tjänsten är ett vikariat fram till 2021-03-01. Rekryteringen sköts av Dreamwork och du kommer bli anställd direkt av Sveland. 

För att passa i rollen behöver du ett stort intresse för försäljning och kundservice. Du är resultatorienterad och har förmåga att arbeta självständigt men du är också en bra lagspelare. Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har goda kunskaper om sällskapsdjur.

Sveland Djurförsäkringar är ett försäkringsbolag med lång erfarenhet och en ömsesidighet vilket innebär att vi ägs av våra kunder. Med stöd i våra värderingar – gemenskap, expertis och engagemang strävar vi efter att våra kunder skall få ett personligt bemötande och behovsanpassade, rättvisa försäkringar.

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på telefon 042-17 66 11 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.com.
Välkommen med din ansökan!