Extraarbete som säljare

Extraarbete som säljare, Affärsområde sällskapsdjur (hund, katt och smådjur).

Vill du arbeta på ett företag som bidrar till ett hållbart djurägande genom att ge våra kunder den bästa servicen och expertisen inom djurförsäkringar?

Sveland Djurförsäkringar är ett försäkringsbolag med lång erfarenhet och en ömsesidighet vilket innebär att vi ägs av våra kunder. Med stöd i våra värderingar – gemenskap, expertis och engagemang strävar vi efter att våra kunder ska få ett personligt bemötande och behovsanpassade, rättvisa försäkringar.

Till vår säljavdelning i Lund söker vi nu ett antal extra säljare, timanställning med arbetstid både dag- och kvällstid samt vid behov även under helger.

Du kommer att vara en del av en avdelning där flera och varierande arbetsuppgifter ingår, som att ge kunder rätt försäkringsrådgivning per telefon, ge befintliga kunder service och support, kontakta kunder för retention och administrativa uppgifter som ingår i avdelningens arbete. I arbetet ingår även att möta kunder via vår chatt och hemsida.

Vi tror att du har stort intresse för djur, försäljning och kundservice. Du är resultatorienterad och har förmåga att arbeta självständigt, men du är också en bra lagspelare. Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har vana av digitala säljverktyg.

Vi kommer att träffa kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess, kontakta louise.kongstad@sveland.se.

Facklig representant är Niklas Lindgren, niklas.lindgren@sveland.se.

Skicka din ansökan med CV till joakim.kallqvist@sveland.se så snart som möjligt, dock senast 2019-06-30.