Göteborg Charity Dog Walk

- vi tassar för våldsutsattas husdjur!

Söndagen den 26 augusti tassar vi för organisationen VOOV – Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta i Charity Dog Walk i Slottsskogen, Göteborg. Sveland Djurförsäkringar arrangerar tillsammans med VOOV en insamling där du och din hund kan vara med och bidra till att husdjur till våldsutsatta kommer till trygga jourhem under tiden som ägaren lever på skyddad adress där det inte är möjligt att ta med sitt djur. Ta med din hund och tassa med oss!

När: Den 26 augusti 2018 kl 13.00-16.00, gemensam promenad kl 14.30. De 100 första besökarna som går med på hundpromenaden får en välfylld goodie-bag.
Plats: Vid Stora Dammen i Slottsskogen, Göteborg

Förutom hundpromenad till förmån för VOOV kommer vi ha veterinärrådgivning, kloklippning, ansiktsmålning till barnen, roliga tävlingar och försäkringsrådgivning. Vi bjuder på fika. Självklart kan du delta även om du inte har hund! 

Huveröds hund- och kattbutik finns på plats under evenemanget och klipper klor på hundar. Kloklippningen och veterinärrådgivningen är gratis för dig som är kund hos Sveland! Du som inte är kund hos oss idag får ta del av en rådgivning genom att skänka 50 kronor till VOOV. Betalning sker på plats via Swish eller kontanter. 

Annas ansiktsmålning finns med under hela evenemanget och gör fina ansiktsmålningar på barnen. Att få en ansiktsmålning kostar inget. 

Anmäl dig till evenemanget och lägg upp en bild på dig och din fyrbenta vän och tagga med #vitassar på Facebook och Instagram! 

Välkommen att tassa med på Charity Dog Walk!


Kontakta oss om du har några frågor

0451-38 30 00