Kattförsäkring Maximal

Katt Maximal är vår kattförsäkring som passar dig som vill ha ett skydd utöver det vanliga. Du har 140 000 kr i veterinärvård och villkoren är extra omfattande, t.ex. har även vuxna katter som införsäkras ett skydd för dolda fel och ersättningen för undersökning med MR/CT har inget särskilt ersättningstak. Kattungar har upp till 20 % rabatt!

Försäkringen kan tecknas från det att katten är sex veckor och fram till sju års ålder. Försäkrade katter bibehåller försäkringen livet ut.

Försäkringen ersätter både sjukdomar och olycksfall. Det extra skyddet består bland annat av att försäkringen inte har något särskilt maxbelopp för undersökningskostnader med MR, CT, fluoroskopi och scintigrafi och kan ersätta vid protesoperationer och implantat. Dessutom ersätts avlivnings- och kremeringskostnader. Medicin- och rehabiliteringsförsäkring ingår.

Livförsäkringen kan lämna ersättning om din katt avlider eller behöver avlivas på grund av sjukdom eller olycksfall. Du kan även få ersättning om katten förlorar betydelsefull fortplantningsegenskap.

Du får alltid snabb och kompetent hjälp av oss om din katt blir sjuk eller skadad. Vi erbjuder direktreglering under kontorstid och vid akutfall utanför kontorstid kan du få kontakt med en skadereglerare för rådgivning.

Vår bästa och mest omfattande kattförsäkring med 140 000 kr i veterinärvård

Utökat skydd vid undersökning med MR/CT

Medicin och rehabilitering ingår med 10 000 kr vardera


Viktig information

Kontakta oss om du har några frågor!

046-276 92 00

Fler kattförsäkringar

Kattförsäkring Olycksfall

Vår kattförsäkring med låg kostnad ger ett prisvärt skydd vid olycksfall

20 000 kronor i veterinärvård livet ut ​

Ersätter trafikskador, bitskador och förgiftningar