Vi hjälper dig att hitta den bästa djurförsäkringen till din katt

Vi på Sveland är experter på kattförsäkringar. Nästan alla våra medarbetare har själva egna djur och vet hur mycket de betyder för en. Vi hjälper dig att hitta den bästa försäkringen till dig och din katt. 

Vår bästa kattförsäkring 
Kattförsäkring Maximal är den bästa försäkringen för katt vi har att erbjuda. Det är vår kattförsäkring som passar dig som vill ha ett skydd utöver det vanliga. Du har 140 000 kr i veterinärvård och villkoren är extra omfattande, till exempel har även vuxna katter som införsäkras ett skydd för dolda fel och protesoperationer och implantat kan ersättas. Kattungar har dessutom upp till 30 % rabatt!

Den bästa kattförsäkringen för dig och din katt
Den bästa försäkringen för dig och din katt är en försäkring du känner dig trygg med, anpassad efter dina behov och ekonomi. Därför har vi självklart flera olika försäkringar att välja på. Kattförsäkring Favorit är till exempel vår omfattande och mest populära kattförsäkring som ger alla katter ett bra skydd. Välj den ersättning och självrisk som passar just dina behov. Läs mer om våra andra kattförsäkringar här. 

Kontakta oss för att hitta den bästa kattförsäkringen för dig 
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Sveland Djurförsäkringar. Vi finns tillgängliga för dig i flera olika kanaler. Du kan chatta med oss direkt via hemsidan eller ringa oss på 046 - 276 92 00. Våra kunniga ombud är tillgängliga även på kvällar och helger, och hjälper dig gärna med försäkringsfrågor. 

Vill du hellre teckna din försäkring själv online? Här kan du räkna på pris direkt och teckna den försäkring som passar dig och din katt.

Svårt att bestämma dig? Här kan du själv jämföra våra olika kattförsäkringar.  

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Intressant för dig

Kattförsäkring Olycksfall