Gör en plan – vinn ett ridläger!

Är ditt mål att rida SM i dressyr, få den perfekta sitsen eller kanske att rida Sveland Cup? Oavsett vad ditt mål är under 2019 behöver du en plan! Sylve Söderstrand har tillsammans med Sveland Djurförsäkringar gjort en mall för att du ska kunna göra din plan. Du som rider ponny och delar med dig av din plan har chansen att vinna ett ridläger på Skyrup Country Club! 

- Ditt mål kommer att göra det enklare att hitta motivation och göra ridningen både intressantare och roligare, lovar Sylve Söderstrand, framgångsrik tränare och samarbetspartner med Sveland Djurförsäkringar.

Sylve har hjälpt många ryttare att nå sina mål och en bra plan, enligt Sylve, innehåller tre delar:

  • Ett mål för din häst
  • Ett mål för dig som ryttare
  • Ett mål för er som ekipage tillsammans

Planen är även till för din häst. Planera för vila och gör en analys av hästens fysiska status för att du ska kunna jobba vidare och hålla den stark och hållbar.

-Ta gärna hjälp av din tränare. Tränaren ska inte sätta målen men hjälpa dig att nå dem, säger Sylve.

LADDA NER DIN MALL HÄR

Den som vill vinna ett ridläger på Skyrup Country Clup ska maila sin plan till tavling@sveland.se. Tävlingen är öppen för ponnyryttare och sista dagen att tävla är den 15 mars.

Efter tävlingens avslut kommer alla inskickade dokument att slängas. Jury i tävlingen är Sylve Söderstrand. Sylve kommer att välja ut den mest välformulerade planen som vinner lägret. 

Läs mer om Skyrup Country Clubs ridläger här

Kontakta oss om du har några frågor!

046-276 92 00

Intressant för dig

Hästförsäkring Favorit

Vår mest populära hästförsäkring till ett bra pris med marknadens längsta självriskperiod

Veterinärvård upp till 150 000 kr

Inget särskilt ersättningstak för hältor & rörelsestörningar