Vi hjälper dig att hitta den bästa djurförsäkringen till din häst

Vi på Sveland är experter på hästförsäkringar. Nästan alla våra medarbetare har själva egna djur och vet hur mycket de betyder för en. Vi hjälper dig att hitta den bästa försäkringen till dig och din häst. 

Vår bästa hästförsäkring 
Hästförsäkring Maximal är den bästa försäkringen för häst vi har att erbjuda. Det är en försäkring med möjlighet att välja 0 kr i rörlig självrisk för veterinärvård upp till 50 000 kr, vilket ger dig ett extra bra skydd mot oförutsedda kostnader. Försäkringen kan tecknas från det att hästen är två dygn och har ingen övre åldersgräns.  

Den bästa hästförsäkringen för dig och din häst
Den bästa försäkringen för dig och din häst är en försäkring du känner dig trygg med, anpassad efter dina behov och ekonomi. Därför har vi självklart flera olika försäkringar att välja på. Hästförsäkring Favorit är till exempel vår omfattande och mest populära försäkring som ger alla hästar ett bra skydd. Välj den ersättning som passar just dina behov. Föl har upp till 40 % rabatt! Läs mer om våra andra hästförsäkringar här.

Kontakta oss för att hitta den bästa hästförsäkringen för dig 
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Sveland Djurförsäkringar. Vi finns tillgängliga för dig i flera olika kanaler. Du kan chatta med oss direkt via hemsidan eller ringa oss på 046 - 276 92 00. Våra kunniga ombud är tillgängliga även på kvällar och helger, och hjälper dig gärna med försäkringsfrågor.

Vill du hellre teckna din försäkring själv online? Här kan du räkna på pris direkt och teckna den försäkring som passar dig och din häst.

Svårt att bestämma dig? Du kan själv jämföra våra olika hästförsäkringar här.

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Intressant för dig

Sveland Fosterförsäkring