Fördelar med en hästförsäkring

Livet med häst kan vara helt fantastiskt och underbart. Men med hästägarskapet finns det även en del risker att ta hänsyn till. En hästförsäkring hos Sveland kan ge dig den ekonomiska trygghet du behöver, när oväntade olyckor eller sjukdomar uppstår.

Sveland Djurförsäkringar är en av de ledande aktörerna på den svenska djurförsäkringsmarknaden och vi erbjuder en rad olika försäkringar för hästar. Här är några av de viktigaste fördelarna med att ha en hästförsäkring hos Sveland:

Skydd vid sjukdomar och olyckor

Med en hästförsäkring kan du få hjälp med oväntade utgifter, när din häst behöver vård. En hästförsäkring hos Sveland täcker kostnader för veterinärvård om din häst blir sjuk eller skadad, vilket inkluderar kostnader för veterinärundersökningar och behandlingar. Du kan även välja att lägga till en medicin- eller rehabiliteringsförsäkring.

Olycksfall och sjukdomar kan ske när som helst

Se till att din häst är försäkrad, innan olyckan inträffar. Det är svårt att förutsäga när din häst kommer att bli sjuk eller skadad, men med en försäkring kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att du har ett ekonomiskt skydd om något skulle hända.

Kundägt bolag

Sveland Djurförsäkringar är Sveriges enda kundägda försäkringsbolag som enbart fokuserar på djur. Vi har inget vinstintresse från någon utomstående. Inga aktieägare eller riskkapitalister tjänar pengar på ditt djurs försäkring. En eventuell vinst går i stället tillbaka in i bolaget för att hålla våra gemensamma kostnader nere och för att skapa nytta för dig och ditt djur.

Skräddarsydd försäkring

På Sveland erbjuder vi olika nivåer av försäkring för att passa dina och din hästs behov. Du kan välja mellan högre och lägre omfattning, lägga till medicin- och rehabiliteringsförsäkring samt välja olika ersättnings- och självrisknivåer för att anpassa försäkringen efter din budget och behov.

Enkelt att teckna försäkring

På Sveland gör vi det enkelt att teckna en hästförsäkring. Du kan teckna online eller genom att ringa och prata med våra försäkringsrådgivare, som hjälper dig att hitta en försäkring som passar just dig och din häst samt svara på dina frågor.

Med en försäkring hos Sveland kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att du har ett skydd vid oväntade händelser. Du kan skräddarsy din försäkring efter din hästs behov och din budget, samt få hjälp att täcka kostnader för veterinärvård för sjukdomar och olycksfall, om din häst skulle behöva det.

Med Svelands expertis och erfarenhet kan du vara säker på att du får en högkvalitativ försäkring som skyddar både dig och din häst.

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Intressant för dig

Sveland Fosterförsäkring