Det är ingen hobby - det är en livsstil säsong 2

Det är en ingen hobby – det är en livsstil, podden som handlar om allt som har med hästar att göra och som levereras av Selma, Klara och Ingemar Hammarström, återkommer i sommar med en andra säsong! Du hittar den bland annat på Spotify, Acast eller i Apples Podcaster. Nytt avsnitt varje fredag. Premiär den 9 juli!

LYSSNA HÄR!

Avsnitt 1 Distansinspelning 2021-07-09

Selma och Klara testar distansinspelning och pratar skånskt väder, hur man reser långt med hästar på ett bra sätt, förberedelser inför Melodifestivalen, ridkläder och träning. 

Avsnitt 2 2021-07-16 Selma och Klara träffar Johanna Lassnack

Johanna Lassnack är föreläsare, ryttare och mental coach för unga idrottare. Sedan 2013 driver hon Ryttarinspiration och har sedan dess blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare. Dagens avsnitt handlar bland annat om vikten av mental träning.

Avsnitt 3 2021-07-23 Selma träffar Anna Hammarström

Anna Hammarström är mamma till de elva barnen Hammarström, läkare och entreprenör. Hon har också haft ett starkt hästintresse sedan barnsben. Dagens avsnitt handlar bland annat om hur det är att vara ”hästmamma”, vad man ska tänka på inför hästköpet och mycket mer.

Avsnitt 4 2021-07-30 Selma och Ingemar träffar Stephanie Widegren och Charlotte Jansson på Trikem

Trikem är ett svenskt företag som bland annat tillverkar fodertillskott, liniment och veterinärprodukter. Dagens avsnitt handlar om just foder och tillskott och hur man kan optimera hästens prestation.

Avsnitt 5 2021-08-06 Selma och Ingemar träffar Lars Jeppsson

Lars Jeppsson är fysioterapeut på Djursjukhuset Helsingborg och har jobbat med hästar i många år. Dagens avsnitt handlar bland annat om hur man tar hand om sin häst, vad olika muskelskador kan bero på och hur man förbereder en häst inför en tävling.

2021-08-13 Säsongsavslutning
I det avslutande avsnittet sammanfattar Selma och Klara säsongen. Selma berättar också om hur det var att åka till Valencia och tävla och Klara berättar om en annan tävling – Melodifestivalen.

Kontakta oss om du har några frågor!

Du kan även ringa oss

046-276 92 00

Intressant för dig

Sveland Fosterförsäkring