Sveland Smådjur

Sveland Smådjur

Vår smådjursförsäkring ger dig ett veterinärvårdsskydd för kaninen, marsvinet, hamstern, chinchillan, råttan, degusen eller gerbilen med upp till 20 000 kr per försäkringsår.

Sveland Smådjur kan tecknas för smådjur som är över fyra veckor gamla. Försäkringen har ingen övre åldersgräns utan kan tecknas livet ut.För komplett information se villkor för Sveland Smådjur. Läs även vår förköpsinformation innan du tecknar försäkringen.

Räkna på eller teckna smådjursförsäkring.

Du får alltid snabb och kompetent hjälp av oss om ditt djur blir sjuk eller skadad. Vi erbjuder direktreglering under kontorstid och vid akutfall utanför kontorstid kan du få kontakt med en skadereglerare för rådgivning.

Har du frågor kring våra försäkringar kan du enkelt få kontakt med vår kundservice eller något av våra kunniga ombud. Som kundägt bolag finns det ingen anledning för oss att öka premierna för att skapa större vinst i företaget. Din premie går till att hjälpa ditt djur när det behövs som mest.

Observera att det är villkoren som anger fullständig information om vad som ersätts av försäkringen och som ligger till grund för beslut. Ovanstående information gäller för försäkringar tecknade eller förnyade den 1 januari 2016 eller senare. På ditt försäkringsbrev finns information om vilket försäkringsvillkor som är aktuellt för ditt djur.

Dokument
 
Säljare & Ombud
Svelands säljare och ombud finns över hela landet.
Aktuellt

Bildgalleriet
Dela med dig av dina söta eller roliga djurbilder!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0101-50 55 44
Karta: Se karta