Sveland Smådjur

Sveland Smådjur

Sveland Smådjur är en förmånlig försäkring för smådjur. Du får alltid snabb och kompetent hjälp om ditt djur blir sjukt eller skadat. Vi erbjuder direktreglering under kontorstid och vid akutfall utanför kontorstid kan du få kontakt med en skadereglerare för rådgivning.

Har du frågor kring din försäkring kan du enkelt få kontakt med vår kundservice eller något av våra kunniga ombud. Som kundägt bolag finns det ingen anledning för oss att öka premierna för att skapa större vinst i företaget. Din premie går till att hjälpa ditt djur när det behövs som mest.

För smådjur
Du kan teckna Sveland Smådjur för kaniner, hamstrar, chinchillor, råttor och marsvin som är över sex veckor gamla. Försäkringen har ingen övre åldersgräns utan gäller under hela djurets liv. Vi har även försäkringarna Sveland Minigris och Sveland Fågel.För komplett information se villkor för Sveland Smådjur
Räkna på eller teckna smådjursförsäkring
Översikt smådjurförsäkring

Observera att det är villkoren som anger fullständig information om vad som ersätts av försäkringen och som ligger till grund för beslut.

Aktuellt

Dela din bild hos oss!
Dela med dig av dina roliga, fina och gulliga djurbilder i vårt bildgalleri!
Läs mer

Är du kund hos oss?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!

 
 

Kontaktinformation

Besöksadress: Österg. 15, Hässleholm
Postadress: Box 31, 281 21 Hässleholm
E-post: djur@sveland.se
Tel: 0451-38 30 00
Fax: 0451-38 30 37
Karta: Se karta