Anmäl autogiro

Du kan antingen anmälda dig till autogiro digitalt eller ladda ner blanketten nedan och skicka den till oss via post (kom bara ihåg att skriva under).

Anmäl dig digitalt till autogiro här!

Du kan betala din försäkring via autogiro antingen helårs-, halvårs-, kvartals- eller månadsvis. Dragningen sker den 28e varje månad, är det helg eller röd dag dras det nästkommande vardag. Detta datum går inte att justera.

För att kunna ladda ner autogiro-blanketten krävs det att du har gratisprogrammet Adobe Reader installerat. Adobe Reader hittar du gratis här.

Observera - högre dragning första månaden
Vid den första betalningen via autogiro kan det dras pengar för mer än en månad. Det beror på att försäkringen betalas i förskott och att det kan ta tid efter att försäkringen tecknats innan medgivandet för autogiro har kommit fram till oss. Skicka därför in detta så snart som möjligt och var beredd på en högre dragning den första gången.

Exempel: Försäkringen tecknas den 1 mars, första dragningen görs den 28 mars, och då dras premie för perioden 1 mars t o m 30 april vilket resulterar i två månaders premie.